Loading...

U wil een woning laten renoveren of verbouwen? Dan kunt u een beroep doen op bouwonderneming RVH Construct.

Uw woning renoveren

Oudere gebouwen werden vaak niet gespaard door de tand des tijds. De uitgeleefde woningen voldoen ook vaak niet meer aan onze hedendaagse comfortvereisten en EPB-normen. Met de hulp van bouwonderneming RVH Construct kan u zonder problemen een te renoveren gebouw eerst laten strippen en dan in een volledig nieuw kleedje steken.

Na een zorgvuldige selectie van de te gebruiken bouwmaterialen is het perfect mogelijk om het karakter van de woning na het renoveren te behouden of terug op te roepen. De buitengevel zal amper verschillen van het oorspronkelijke uitzicht. Wij garanderen een “Renovatie zonder zorgen”. Elk project is verschillend en wij bekijken alles graag samen met u stap voor stap.

Uw woning verbouwen

Bij het verbouwen van uw woning zorgen wij ervoor dat deze bouwtechnisch volledig in orde is. RVH Construct bouwde heel wat ervaring op in het verbouwen of uitbreiden van woningen.

Heeft u plannen om uw woning te renoveren of verbouwen? Vraag dan vrijblijvend ons advies en wij wijzen u de juiste weg om uw renovatie tot een goed einde te brengen.

Wilt u meer weten over het verbouwen of renoveren van uw woning, of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.